ستاد روحیه دهی به تریدر های محترم در راستای تشویق تریدر های محترم اقدام به افتتاح این تاپیک نموده است. تنها دو کار در این تاپیک انجام خواهیم داد :
1- نمایش پوزیشن هایی که در حال تارگت خوردن هستند ( برای به تصویر کشیدن لحظه شیرین تارگت ، ضمناً تصاویر حد اکثر 10 پیپ با تارگت فاصله داشته باشند ، بیشتر باشه قبول نیست )
و یا اینکه :
2- در مورد تصاویر نظری اگه دارید اعلام کنید . _________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
برای نمونه اولین تصویر رو هم خودم خدمتتون تقدیم میکنم.
توضیح : این تصویر رو وقتی گرفتم که قیمت قبل از تارگت زرد میشه هاااااا ، اونوقت گرفتم _________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
آقای صمدی این سیگنال شماست
راستی پوند دیشب که تارگت خورد؟؟؟؟ تازه بجای 50 تا من 52 پیپ گرفتم. _________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
آقای صمدی این سیگنال شماست
راستی پوند دیشب که تارگت خورد؟؟؟؟ تازه بجای 50 تا من 52 پیپ گرفتم.
دیشب من میخواستم رندش کنم، قیمت از 2 پیپی تارگت برگشت. مال من برعکس مال فرهاد بود. خیلی نامرده بذارید بزنمش. نه... خون جلوی چشمم رو گرفته _________________ Relax, God is running everything
نه بابا آقای صمدی زیاد ازش ناراحت نشید . دنیا کلاً نامرده دیگه انگلیس که جای خود دارد . _________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
تا حالا اینجوری با تمام وجود سوخته بودین که پوزیشنتون 200 پیپ رو سود رفته باشه بعدش با 20 پیپ سود ببندینش _________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9بعدی
صفحه 1 از 9
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید