Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
شرکت مدیریت سرمایه گذاری آپادانا (TFX.IR) :: مشاهده موضوع - بروکر FIBO GROUP
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست شرکت مدیریت سرمایه گذاری آپادانا (TFX.IR) » کارگزاران فارکس (Brokers)

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
بروکر FIBO GROUP رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
sabei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 18 اردیبهشت 1385

تشکر شده 11 بار در 9 پست

iran.gif

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 4 خرداد 1387 - 10:56    عنوان:  بروکر FIBO GROUP پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

شرکت مدیریت سرمایه گذاری آپادانا (tfx) مفتخر است اعلام نماید در راستای توسعه خدمات خود اقدام به اخذ نمایندگی از بروکر فیبو گروپ http://www.fibogroup.com/ نموده است و آمادگی خود را برای انجام خدمات افتتاح حساب با فیبو گروپ اعلام مینماید.
فیبو گروپ بروکری خوشنام و پر سابقه است که در ایران بازار خوبی دارد. داشتن حساب میکرو و امکان نقل و انتقال پول بین حسابها از مزایای این بروکر است. اسپرد بر روی جفت ارزهای مختلف در بروکر فیبو گروپ از دو پیپ به بالاست .
حداقل میزان سرمایه گذاری در این بروکر 300 دلار میباشد .
حداکثر لوریج قابل استفاده در بروکر فیبو گروپ 1:200 میباشد .
مدارک لازم جهت افتتاح حساب کپی پاسپورت یا ترجمه شناسنامه به همراه فرم مخصوصی است .

شرايط معامله در بروکر فیبو گروپ FIBOGROUP

زمان معامله در بازار فارکس بطور 24 ساعته ، از روز يکشنبه ساعت 22 الي روز جمعه ساعت 22 به وقت اروپاي مرکزي می باشد.
معامله برروي 25 جفت ارز
بدون نیاز به درخواست جهت تعیین مظنه
اجرای فوری معامله بدون تاخیر ناشی از تائید مجدد
کارمزد برروي جفت ارزهاي اصلي بازارمنعکس کننده کارمزدهاي واقعي درون بانکي است که از مبنای 2 پیپ آغاز می گردد.
جزئیات:
حداقل ميزان سرمايه اوليه 300 دلار میباشد.
حداقل بسته معاملاتی 10000 از ارز پایه می باشد.
اعطای وام یا اعتبارمعاملاتي 200 برابر سرمایه یا بودجه احتياطي معادل 0.5% هر معامله است .
تضمین شرائط stop-loss, take profit and limit در همه سفارشات در بازار.
عدم دریافت کارمزد حتي در معاملات تلفني.
بهره شبانه بر اساس نرخ بازار در حساب مشتریان اعمال می شود
پرداخت رقم دقيق 02% سود در سال به سپرده ها.

این مطلب آخرین بار توسط sabei در شنبه 21 شهریور 1388 - 10:55 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
MOHAMMAD_ABEDI
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 21 اسفند 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: شنبه 4 خرداد 1387 - 11:58    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

تبريك ميگم بروكر واقعا خوبي است مخصوصا امكان ميكرو تريد كردنش باعث عدم ضررهاي هنگفت ناشي از عدم رعايت مديريت سرمايه و جو گيري تازه واردها ميشه
در ميكرو بالاي 0.1 نميشه گرفت ....
واقعا حالا به نظر من بهترين اي بي ايران شما هستيد بي تعارف
به همه بچه هاي سايت در يكسال اول تريدشان فقط ميكرو را بيشنهاد ميكنم واقعا امكان خوبي است اگر درست استفاده كنيم ازش

اميدوارم موفق باشيد

من ان شا الله بمرور اكونتهايم را در فيبو به سمت شما منتقل ميكنم در طي 1 2 ماه اينده

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
entessari
مدیر سایت
مدیر سایت

تشکر شده 65 بار در 49 پست

iran.gif

پست تاریخ: دوشنبه 6 خرداد 1387 - 10:02    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

از ابراز لطف دوستان قدیمی همیشه خوشحال میشویم.
متشکرم محمد جان other122

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر
lvl_euro_lvl
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 18 شهریور 1385

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: چهار‌شنبه 8 خرداد 1387 - 20:48    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام و تبریک به اقای انتصاری و کل مجموعه شرکت اپادانا :

بسیار کار خوبی انجام دادید و من به شخصه خیلی ممنونم و واقعا بی تعارف نیست اگه بگیم بهترین ای بی ایران هستید . این بروکر چون حساب میکرو داره خیلی مورد استقبال هست برای افرادی که با دیدگاهی بلند مدت تر و ریسک کمتر نسبت به این بازار می نگرند .
الان امکان باز کردن حساب وجود داره ؟؟؟

با تشکر , وثوقمند

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
Professional
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 16 فروردین 1386

تشکر شده 14 بار در 11 پست

پست تاریخ: پنج‌شنبه 9 خرداد 1387 - 11:12    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام خدمت آقای سابعی

لطفاً نحوه ی استفاده از حالت لات سایز های میکرو را در فیبو توضیح دهید. چون در حالت Default نمیشه از لات سایز 0.01 استفاده کنیم.

با تشکر

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
fibo-trader
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 24 خرداد 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

blank.gif

پست تاریخ: سه‌شنبه 14 خرداد 1387 - 13:05    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اگر امکان دارد لطفا IP Address سرور دمو و ریل فیبو گروپ را بفرمایید .

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
entessari
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: سه‌شنبه 14 خرداد 1387 - 13:15    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

جناب وثقمند سلام. از ابراز لطف شما بسیار متشکرم. بزودی خدمات بسیاری خوبی مانند فورکستهای روزانه و هفتگی هم به وظایف ما اضافه خواهد شد. بله. در حال حاضر افتتاح حساب امکان پذیر است و میتوانید از لینک صفحه اول استفاده کنید و چنانچه اطلاعات بیشتری خواستید با تلفن شرکت تماس بگیرید.

جواب سوال امیررضا و فیبو تریدر را آقای سابعی یا آقای صمدی تقدیم میکنند.

بازگشت به بالای صفحه

MOHAMMAD_ABEDI
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 21 اسفند 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

پست تاریخ: سه‌شنبه 14 خرداد 1387 - 14:08    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

جناب انتصاري ميشه در مورد فركستها نحوه اشتراك استفاده و .. توضيح دهيد از كي خواهد بود قطعا ؟ايا هيچ ارتباطي با سيگنالهاي روي خبر دكتر صمدي دارد ... ؟
كلا اين مطلب برايم كمي گنگ است بيشتر بازش كنيد من سر قضيه اكونت اولم خودتان كه خوب در جريانيد به هيچ سيگنالي بهيچ عنوان اعتماد كامل ندارم مگر اينكه فرد ارايه دهند يا شركت را بخوبي بشناسم در سود گيري اين افراد از بازار شك نداشته باشم و موارد متفرقه مثل استيتمنت بلند مت ديدن از سيگنالها ( چه دمو چه ريل ) نحوه اشتراك زمان ارايه سيگنالها و ...
ولي در مورد شما تنها موردي است من نديده قضاوت ميكنم چون شما را بخوبي در كار ميشناسم ... كار الكي و بي منطق نميكنيد

اين نظر قلبيم است
براي همين خيلي مشتاقم بدانم چرا ميخواهيد سيگنال ارايه دهيد ؟
مگر خودتان سود نميكنيد ؟دنبال جذب كلاينت هم ميدانم نيستيد ؟ هم خودتان سود ميكنيد هم به اندازه كافي كلاينت داريد ( خودم جواب دادم شايد مد نظر شما نباشد )

ميخواهيد به افراد ضرر كرده بازار كمك كنيد ؟

ميخواهيد با ارايه سيگنال شايد ببينيد افرادي حتي بتوانند ايده بشت سيگنالها را شناسايي كرده و حتي بتوانند سيستم را بهينه كنند و يا به شما بيشنهادي چيزي دهند
اين هم فكر ميكنم راه ساده ترش ارايه اصل خود سيستم در سايت باشد با عكس و توضيح و ..

تنها علتي كه به ذهن من ميخورد فقط و فقط كمك به افراد ضرر كرده براي جبران بخشي از ضررهايشان است تا اعتماد بنفس بگيرند كم كم و اصول را انجام دهند و خودشان بمرور به سود برسند ( من خودم با گرفتن سيگنال از يه فرد كم كم وقتي به سود رسيدم ذهنم باز شد اعتماد به نفسم زياد شد شكستهايم را فراموش كردم و ...الان حدود 5 6 سيستم نسبتا خوب براي خودم طراحي بك تست فروارد تست دارم ميكنم و شايد از 2 3 ماه ديگه اصلا به سيگنالهاي ان فرد كار نكنم و در ميني فقط با سيگنالهاي سيستمهاي خودم كار كنم ( الان 4 5 اكونت دارم ميني 1 ميكرو 4 در ميني سيگنالها را ميگيرم در ميكرو سيستمهاي خودم و تحليلهاي خودم ...)

بعد از اينكه شما در مورد علت ارايه سيگنالهايتان خودتان توضيح داديد با اجازه شما به دوستان باقي تجربياتم را در مورد استفاده هر چه بهتر و بهينه تر از سيگنالهاي يك نفر واجد شرايط ارايه سيگنال را ميگويم

در بعضي مواقع واقعا باعث تلنگر ميشود به فرد و بيداري روح اعتماد به نفس ...به شرطي كه درست استفاده شود ... نه اينكه با جو گيري با لات بالا وارد بشيم چون سيگنال فلاني است بس حتما اينقدر درصد به تارگت ميخوره و ... هيچ كس در اين بازار نجات دهنده نيست جز خود فرد و مديريت سرمايه

ببخشيد بستم طولاني شد با ديدن مورد شما ياد حدودا 14 15 ماه اخير همه كارها اشتباهاتم سوتيهايم و خوشحاليها ناراحتيهام استرسهام و در اثر استفاده از سيگنالها و ..افتادم

برايتان در اينكار مثل باقي كارها ارزوي موفقيت دارم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
entessari
مدیر سایت
مدیر سایت

iran.gif

پست تاریخ: سه‌شنبه 14 خرداد 1387 - 16:11    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

محمد جان سوالات شما را دیدم.
سر فرصت جواب قانع کننده برایتان مینویسم.

بازگشت به بالای صفحه

fibo-trader
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 24 خرداد 1386

تشکر شده 0 بار در 0 پست

blank.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 15 خرداد 1387 - 12:00    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

fibo-trader نوشته است:
اگر امکان دارد لطفا IP Address سرور دمو و ریل فیبو گروپ را بفرمایید .

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدی
صفحه 1 از 5

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید