تاریخ: چهارشنبه 3 مرداد 1386 - 00:49 عنوان: مجموعه سوالهای یک مبتدی
سلام
اول باید تشکر کنم از آقایان انتصاری و سابعی (شرمنده اگر اشتباه نوشتم)و سایر دوستان.
یک عکس از نرم افزار رو اینجا میگذارم و راجع به آن چند سوال دارم که اگه لطف کنید و هر کس نظرشو بگه ممنون میشم.
1- همانطور که در عکس میبینید،با تحلیل در یک بازه زمانی H1 انتظار سقوط برابری USDCHF را داشتم که البته ابتدا صعود کرد و سپس سقوط. برای پوزیشن فوق، SL را در 1.2077 قرار دادم تا طبق مدیریت سرمایه حداکثر 2.5% ضرر داشته باشم. اما همانطور که در عکس مشخص است (کادر قرمز)، در ساعت 19:33 که پوزیشیون در 1.2076 بود،پوزیشن بسته شد! و همانطور که میبینید، تا ساعت 00:15 همچنان روند نزولی ادامه دارد (1.2029)
میخواستم بدانم آیا من کاری را اشتباه انجام داده ام یا اتفاق دیگری افتاده است.
2- در قسمت پایین بعد از رشد قیمت به سمت پیپ مثبت (هنگامی که 14 پیپ داشتم) SL را تغییر دادم تا سود را حفظ کرده باشم و در نهایت نیز پوزیشن با همان 4 پیپ بسته شد.. آیا این روش درست است؟
برای تعیین محل حد ضرر باید اسپرد جفت ارز را هم در نظر بگیرید. در هنگام فروش مثلا در Eur/Usd که اسپردش 2 پیپ است باید بدانید که اگر حد ضرر شما 10 است به هشتمین پیپ که برسد معامله بسته خواهد شد. البته این در مورد معامله های خرید صدق نمی کند زیرا اسپرد آنها همان اول محاسبه می شود.
در مورد سوال دوم بستگی به سیستم شما دارد . باید ببینید بهترین فاصله ممکن چقدر است. در بعضی از سیستمها این کار جواب می دهد و در بعضی هم جواب نمی دهد. _________________ www.iclub.ir
در مورد سوال اول : تعیین استاپ لاس نباید بر اساس میزان ریسک مشخص شود بلکه شما باید اول استاپ لاس رو بر اساس تحلیل و سیستم خودتون تعیین کنید و بعد اگر این نقطه از لحاظ میزان ریسک با سرمایه شما مطابقت داشت وارد آن معامله بشوید و در غیر اینصورت از آ ن معامله چشم پوشی کنید . اینکه شما مثلا بگویید من میخوام فلان مقدار ریسک کنم و استاپ رو بر اساس اون بگذارید کاملا اشتباهه .
در مورد سوال دوم هم جواب همان است که آقای لامعی گفتند . این موضوع بستگی به سیستم شما داره و در همه روشهای معاملاتی جواب نمیده . _________________ "If you want to live a happy life, tie it to a goal. Not to people or things."
Albert Einstein
برای تعیین محل حد ضرر باید اسپرد جفت ارز را هم در نظر بگیرید. در هنگام فروش مثلا در Eur/Usd که اسپردش 2 پیپ است باید بدانید که اگر حد ضرر شما 10 است به هشتمین پیپ که برسد معامله بسته خواهد شد. البته این در مورد معامله های خرید صدق نمی کند زیرا اسپرد آنها همان اول محاسبه می شود.
ضمن تشکر از راهنمایی های اساتید محترم،
1 نکته مبهم در مورد پاسخ جناب لامعی برای من پیش آمده، اینکه:
یعنی بر فرض اگر من SL یک ترید Sell را مثلا برای جفت EURUSD بر روی 1.3000 تنظیم کنم، هنگامیکه Price به 1.3002 برسد، پوزیشن بسته خواهد شد؟؟
اگر اینطور باشه که من متوجه شدم، نکته خیلی مهمی را به من گوشزد کردین.متشکرم
(ببخشید اگر سوالها ابتدایی هست، شاگردتون تازه کاره دیگه ...)
با تشکر
آیا این امکان وجود دارد که یک پوزیشن برای مدتی (مثلاً 3 روز) باز بماند؟
نحوه محاسبه Swap به چه صورت است؟
آیا Swap فقط یکبار به حساب باز تعلق میگیرد؟
اگر خیر، آیا ثابت است یا تصاعدی؟
یک پوزیشن تا هر وقت که سرمایه شما اجازه بده (در صورتی که تو ضرر باشه) میتونه باز بمونه . نحوه محاسبه سواپ بر اساس تفاوت نرخ بهره دو ارز و اینکه کدام بیشتر باشه و اینکه معامله شما روی آن خرید یا فروش باشه محاسبه میشه و برای هر جفت ارزی فرق میکنه .
سواپ به تمام پوزیشنهایی که راس ساعت دوازده شب به وقت سرور بروکر باز باشه تعلق میگیره . _________________ "If you want to live a happy life, tie it to a goal. Not to people or things."
Albert Einstein
در حساب مینی شما می توانید با 0.1 لات نیز کار کنید در حقیقت کمترین مقداری که می توانید کار کنید 0.1 لات است اما در حساب استاندارد کمترین مقدار 1 لات خواهد بود. جالب است بدانید بعضی از بروکرها دارای حساب میکرو هم هستند که کمترین مقدار در آن 0.01 لات است. _________________ www.iclub.ir
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5بعدی
صفحه 1 از 5
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید