با سلام و درود
ایا با توجه به تبدیل صورت گرفته و همچنین hd دیده شده و برخورد به خط روند می توان اقدام به فروش کرد برای سطوح پایین مارکت _________________ فارکس 3 درس مهم میتواند داشته باشد 1_صبر 2_کنترل نفس 3_قبول شکست
با درود
مشاهده می شود این جفت ارز در کانال صعودی به صعود خود ادامه می دهد
آیا با توجه به شکست res 10470 می توان نگاه به سطوح بالای مارکت داشت 1.06--1.07 _________________ فارکس 3 درس مهم میتواند داشته باشد 1_صبر 2_کنترل نفس 3_قبول شکست
ایا در این جفت ارز یک hd دیده می شود و می توان در صورت تایید اقدام به خرید کرد برای سطوح بالای مارکت _________________ فارکس 3 درس مهم میتواند داشته باشد 1_صبر 2_کنترل نفس 3_قبول شکست
با سلام و درود به جناب انتصاری
قربان لطف فرمودید چه عجب شما را زیارت کردیم متاسفانه هیچ کس از دوستان در تحلیل حضور و مشارکت ندارند
جسارتا سوئالی را در قسمت کلاس 14 مطرح کرده ام بسیار متشکر می شوم اگر پاسخ بفرمایید _________________ فارکس 3 درس مهم میتواند داشته باشد 1_صبر 2_کنترل نفس 3_قبول شکست
من همیشه مطالب همه دوستان را میخوانم. همه پستها و هر جا که باشد.
اما بسیاری از تحلیلها بصورت اعلام نظر شخصی است که منطبق بر آموخته های شما در کلاسها نیست. و من معمولا در این خصوص اظهار نظر نمیکنم.
بقیه دوستان هم مانند بسیاری از افراد تازه وارد شاید در حال تست چیزهای جدید و سودآور هستند!!
سلام بر استاد گرامی و عزیز
چقدر دلم برای تحلیل تکنیکال تنگ شده .... _________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
در این شکل پس از شکست خط روند و با توجه به واگرایی ایجاد شده احتمال برگشت قیمتها تا حد مشخصی وجود دارد که حد ضرر بالای قله ی قبلی است و حد سود نرسیده به دره ی قبلی است. می توان دو معامله با ریسک کم انجام داد و یکی را فری تارگت گذاشت و به صورت دستی بست.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3 ... , 59, 60, 61بعدی
صفحه 60 از 61
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید