با سلام خدمت استاد گرامی
خوشحالم که دوباره توجمع دوستانم اومدم.
آقای انتصاری من علاقمندم از راهنمایی های شما استفاده کنم اگر ممکنه توضیحات و راهنمایی های لازم را در مواردی و موقعیتهایی که من ضمیمه می کنم متذکر شوید.
به نظر شما موقعیتی که در عکس هست میتونه واگرایی باشه؟ جهت بازار تو تایم فریم H4 نزولیه. کی میتونیم تو این موقعیت فروش داشته باشیم؟
این یک موقعیت فروش است. با توجه به این که پترنی متراکم بعد روند نزولی در H4 تشکیل شده است و RSI سیگنال فروش را صادر کرده است. میتوان در ناحیه ی فروش Sell zone با ریسک کم وارد معامله شد.
با سلام و درود
ایا با توجه به تبدیل صورت گرفته s---r می توان در محدوده 1.3720 اقدام به فروش کرد برای سطوح پایین مارکت _________________ فارکس 3 درس مهم میتواند داشته باشد 1_صبر 2_کنترل نفس 3_قبول شکست
با درود
در ادامه پست قبلی
این جفت ارز قبل از لمس ناحیه مقاومتی ریزش خود را شروع کرد و تا 1.3580 نزول کرد _________________ فارکس 3 درس مهم میتواند داشته باشد 1_صبر 2_کنترل نفس 3_قبول شکست
سلام
هر چند در این جفت ارز شاهد rd هستیم و همینطور ab=cd و شرایط برای خرید و صعود این جفت ارز مناسب به نظر می رسد ولی خبر بسیار مهم ساعت 10:45 امشب fomc تعین کننده است و می بایست به انتظار این خبر مهم از آمریکا باشیم _________________ فارکس 3 درس مهم میتواند داشته باشد 1_صبر 2_کنترل نفس 3_قبول شکست
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3 ... , 107, 108, 109بعدی
صفحه 108 از 109
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید