سه شنبه 24 فوریه 2009
امروز تا اینجا 3 پوزیشن داشتیم که نتایج به ترتیب : -50 ، +30 و +60 پیپ جمعاً +40 پیپ بوده
اگر معاملۀ دیگری انجام شد قرار میدم.
چون تعداد معاملات در روز زیاده از این به بعد فقط نتایج رو همراه با عکس قرار میدم. _________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
جمع از ابتدا : +128 پیپ _________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
امكان داره روش معاملاتيتون رو بفرمائيد چيه منظورم انديكاتور و موينگ ها ؟
البته. در تاپیک سیستم های معاملاتی اسکالپ توضیح داده شده. _________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
خیر قربان. این هم دقیقاً همون روشه فقط چون تشخیص کراس مووینگ ها کمی سخت بود از این استفاده کردم و دلیل دیگرش هم استاپ های خیلی کوچک یورو هست.
در کل من از نتایج یورو راضی تر بودم به همین خاطر پوند رو فعلاً گذاشتم کنار. (با انگلیس قطع رابطه کردم ) _________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
تشکر از لطف شما
بله تغییرات عمئه ای توش ایجاد شد و حدود 1 سال بک تست و فوروارد تست شده.
من راضی بودم .
انشاالله تایپ میکنم و کلش رو اینجا قرار میدم.
_________________ هیچ چیز به اندازۀ فهم و شعور عادلانه تقسیم نشده است ، چراکه هر کسی اعتقاد دارد به مقدار کافی از آن برخوردار است
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
صفحه 7 از 7
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید